Обзавеждане

Как да промените интериора на жилището си, без да давате пари за ремонт?

Свежи идеи за вашия дом

Колкото и перфектно да сме подредили и обзавели жилището си, идва един момент, в който поне ние, жените, започваме да се чудим как бихме могли да го променим, тъй като имаме нужда от нещо ново и интересно в дома си. Обикновено започваме да мислим за цялостни ремонти, смяна на мебелите, промяна на цвета на стените… Това са все неща, които са скъпоструващи и не всяко семейство може да си ги позволи.

Не е нужно да променяте абсолютно всичко в жилището си и да пръскате излишни пари! Само трябва да дадете воля на въображението си и ще видите как с много малко средства интериорният дизайн на дома ви може да се промени драстично.

1. Използвайте голяма доза въображение и малко текстил.

Интериора на жилището
Идеи за интериора на жилището
Вместо да купите чисто нов диван, спалня или мека мебел, с помощта на малко парче текстил можете да измайсторите нови, шарени възглавнички! Бихте могли да ги поставите върху тях или пък да претапицирате старите си табуретки или столове в интересни и свежи цветове. В момента табуретките и столовете в различни цветове са изключително модерни и актуални.

2. Освежете с цветя.

Цветя
Цветята винаги са добра идея
Купете няколко нови вида цветя и ги поставете в коридора, трапезарията или всекидневната.

Цветята моментално променят визията на дома и създават неповторим уют и красота!

3. Пердета и щори

Подменете старите пердета и щори с нови! Достатъчно е да смените цвета и материята на пердетата и помещението ще изглежда по различен начин.

Можете да съчетаете подмяната на пердетата с поставянето на нови щори. В последните години много модни и актуални са текстилните щори, които могат да бъдат изработени и по поръчка в зависимост от вашите желания.

4. Интериорни предмети и картини

Картини
Освежете дома си с интересни картини
Освежете помещенията си с ярки, интересни интериорни предмети! Можете да ги поставите на някоя полица или по земята. Красивите и нестандартни интериорни предмети създават изключително приятна нова визия на всяко помещение.

Поставете картини по стените, като не е нужно те да са много скъпи. Все пак избягвайте прекалено кичозните произведения!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button